måndag, november 24, 2008

Jäkla jobb

Det finns dagar då jag gillar mitt jobb och det finns dagar då jag helst av allt vill krypa under receptionsdisken och inte komma fram förrän passet är över. Idag är en dag av det senare slaget. Kudden är för tjock, hissen har stannat på våning fem, rummet är för kallt, ölen är avslagen, hissen har stannat på våning fem, kudden är fortfarande för tjock, badrummet är inte ordentligt städat, hissen har stannat på våning fem, jag vill ha en extra handduk, hissen har stannat på våning fem och diskmaskinen läcker gröna rymdvarelser. Ungefär så. Och till råga på allt så har jag fått värma min mat två gånger så nu är mina kycklingspett så hårda att jag skulle kunna använda dem som knivar.

Jag och Johan är absolut ihop. Vi är inte ens i närheten av att göra slut, trots att jag tjatar och tjatar. Imorgon är det 5-årsjubileum och bara det är ju fantastiskt i sig. Jag räknar bort de tre månader när Johan hade drabbats av sinnesförvirring och jag hälsade på nere i avgrunden. De månaderna förtjänar ingen räkning.

Annars är det bra.

5 kommentarer:

Jennie sa...

Grattis på dagen...tjatkärring! Säg åt gästerna att ditt badrum är minsann ostädat för jämnan och dessutom har du inte ens en hiss som kan fastna...och kudden minsann, den är så tunn så du önskar att du hade råd med en lite tjockare, men med receptionslön så får man sova på vad som ges och inte fan klagar du för det! Då tror jag de slutar =)

pelle sa...

Nyttja kycklingspetten nästan gång och slå ned någon jobbig jävel. Ett litet tips bara ;D

stefan sa...

Grattis till 5-årsdagen!

Caroline sa...

Haha som svar på Jennies inlägg så har du ju faktiskt en hiss som kan fastna :).. Grattis på 5-årsdagen föresten :)

Jennie sa...

Hahahha....glömde hissen som fastnar alldeles för lätt =) Bord och skit ska visst inte åka i den!!