fredag, november 28, 2008

Min slutsats

Jag hatar när man fastnar i soffan. Jag hade planer för dagen, men kom aldrig till skott. Planen att jobba om en timme lär ju visserligen gå i uppfyllelse, men annars så är jag mest planlös idag. Dock måste jag klappa mig själv på huvudet för jag har minsann läst ett par kapitel Företagsekonomi och ojojoj vad smart och ekonomisk jag känner mig.. Operation Disk föll bort från minnesbanken så det blir till att kavla upp ärmarna ikväll istället.

Jag älskar att planera. Jag är en fena på att göra listor över vilka listor som behöver göras. Jag har nu ägnat en stund med att tänka på situationen i samhället och min lilla roll. Min slutsats denna fredag är att 1.) det är svårt att hitta drömjobbet och göra karriär när företagen bara varslar om uppsägning hela tiden. 2.) det bästa vore nog att stanna på sitt fasta heltidsjobb en stund till. 3.) det allra bästa vore att spendera denna stund med att vara mammaledig för att sedan komma ut ny och fräsch när arbetsmarknaden tagit sitt förnuft till fånga. Hepp!

Om cirka gurka en vecka så ska jag umgås en kväll tillsammans med minnen från förr. Jag och ett gäng glada före detta arbetskamrater ska vakta McDonalds en kväll när den ordinarie styrkan slår klackarna i taket. Det ska bli oerhört kul att träffa alla gamlingar igen och även om det luktar kaos lång väg så ser jag fram emot det massor.

2 kommentarer:

pelle sa...

Är det en distanskurs du läsa, Mary? Btw, blev det inget jobb för dig, Olle och compani? Eller är det bara ett rykte?

madde sa...

Det är nästan så jag funderar på att strunta i personalfesten och komma och jobba med alla gamla. Träffade på Salam (när han handla latte) och han berätta vilka som skulle komma o jobba, låter helskoj.