måndag, december 22, 2008

Dan före dan före dopparedan

Att påstå att jag gör skäl för lönen idag kanske är att överdriva en smula, beroende på vem man frågar. De två inchecken som jag hade har redan kommit och försvunnit iväg vilket innebär att mest ansträngande jag kan fylla tiden med är att rulla tummarna, frosta av frysen och tvätta täcken och grejer. Dock så klagar jag inte. Det är rätt skönt att lönen faktiskt står lite mer i relation till vad man gör. Det är ungefär såhär mycket arbete som den lönen jag får förtjänar. Jag borde tjäna way more.

Jag och Johan begav oss iväg till Marieberg tidigare idag för att bättra på julklappssäcken en aning. Det gjorde visst resten av mellansverige också för jäsiken vad mycket folk det var. Folk som hade lämnat vettet hemma och tagit med sig de vassa armbågarna istället. Nåja, jag är nästan klar och nu är det bara jag själv som ska prydas. Måste springa över stan imorgon efter jobbet för att leta respektabla julkläder. Det ska ju firas både hos päronen, hos johans päronmor och hos johans päronfar.

Imorse stod klockan på alldeles för tidigt och jag överraskade mig själv med att faktiskt komma upp. Jag drog igång musik och kladdade lite med årets andra omgång knäck. Denna gång med ett förhoppningsvis lite hårdare resultat. Att föregående knäckbidrag inte höll måttet är inte mitt fel då kulprovet lurade mig baklänges. Man ska aldrig lita en kula i vatten.

Tvättmaskinen hälsar till dess forna ägare J och R att den trivs mucho bra. Vattnet i Örebro fungerar fint och kläderna är härliga att tvätta.

1 kommentar:

Caroline sa...

Hoppas knäcken blev bra :). Haha jag ska in till marieberg imorgon kl 10 för att handla mina sista klappar, hoppas på mindre folk då :). Hoppas fixet hemma blev bra :).