måndag, december 15, 2008

Tredje Advent

Dagarna går för fort just och dagarna går för sakta just nu. Jag hinner inte handla julklappar och jag hinner inte baka och fixa så mycket som jag vill. Jag hinner däremot snyta mig och jobba en jäkla massa. Julklappsshoppingen är stillastående och jag väntar på att de grymma idéerna ska landa i huvudet. Varför är det alltid så? Varenda eviga år så planerar jag att jag ska köpa den där ultimata klappen. Den där grejen som personen i fråga alltid har velat haft men aldrig fått. Den där grejen som får alla att tappa hakan och nicka imponerat över att jag har lyckats så bra. Och varje år slutar det med presentkort och kalsonger.

Tredje advent bestod av julmarknader till höger och vänster. Till höger i lördags så umgicks vi med Anna och Petter och svängde förbi Karlslunds Herrgård. Där var det fint men mest kallt om tårna så vi åkte vidare till Naturens Hus. Mysigt och god äppelkaka. På kvällen halkade vi till Kumla för att spela tv-spel med bror, Caroline och Jennie. Jag vann inte så mycket, men hade väldigt trevligt ändå. Till vänster i söndags så åkte vi på julmarknad i Wadköping med bror och Caroline. Det var lite finare än dagen innan och tårna höll sig hyfsat varma. Turen avslutades med ett besök på Naturens Hus...hör och häpna. Vi är inte mycket för förändringar i min släkt.

Jag snetände igår och blev sur för att Johan blev sur för att alla grejer var försvunna. Alla grejer i detta fall betyder någon jävla borrmojäng och en hammare. De återfanns aldrig, men vi blev sams ändå. Han är världens bästa och det är dumt att slösa tid på att vara upprörd.

5 kommentarer:

Madde sa...

Vem snetände inte igår? Jag var så arg på ingenting.

pelle sa...

Men borrmojänger är dyra saker, inte konstigt att karln blir arg! ;)

Jennie sa...

...jag också!

Robert sa...

Och jag!

Robert sa...

Vi var inte osams på advent, men vi sympatisnedtände lite för din skull.