torsdag, december 18, 2008

Uppdatering operation tvättmaskin

Tvättmaskinen gick in så bra i badrummet. Som en smäck står den nu mellan väggen och duschen och bara lyser av glädje för att få bli en i vårt lilla kollektiv. Trångt blev det men rena kläder överväger utrymmesproblemet. Där maskinen står nu stod det tvättkorgar tidigare så det är ju ingen större skillnad i plats. Varken jag eller Johan spenderade särskilt mycket tid ovanpå/under/i tvättkorgarna och skulle vi sakna hörnan kan man alltid studsa upp på maskinen.

Imorgon är det dags för julbord fast med vanlig mat. Hotellet ska trava bort till Brunnsparken för att hänga lite med Hjalmar och det kommer med största sannolikhet att bli kanon. Hjalmar och jag har aldrig träffats förut vilket i och för sig inte känns som någon större förlust, men som nybliven örebroare är det min plikt att åtminstonde ägna några timmar åt karln.

Att jag i min vildaste fantasi trodde att jag skulle hinna läsa en 30p kurs Företagsekonomi på halvfart är skrattretande. Jag märker mer och mer att det barkar åt skogen så frågan är om det är värt att lägga ner mer energi på. Jag skulle behöva plugga varje dag efter jobbet flera timmar för att fatta överhuvudtaget något och det känns inte aktuellt. Hur mycket jag än önskar att jag skulle ha en gnutta ekonom i mig så verkar den ekonomen vara långt borta.

Mina planer att vara färdig med julklapparna idag sket sig rejält då jag fortfarande bara har köpt en ynklig liten sak. Men i helgen jäklar, eller på måndag jäklar. Möjligtvis tisdag jäklar.

Min eviga grannar fick idag nyckeln till deras hus och jag har varit exalterad hela dagen. Jag är så glad för deras skull och så avundsjuk för min egen skull. Undrar om man någonsin kommer bli husägare. Det blir väl samtidigt som man blir päron, dvs i nästnästa liv.

4 kommentarer:

Caroline sa...

Ni får jätte gärna bli husägare, men vänta ett litet tag till i allafall, kropparna på vissa behöver vila inför ytterligare en flytt :P.. Jag är inte heller klar med mina klappar och Daniel har inte ens börjat så känn ingen panik :P

Caroline sa...

Haha det låter bra :). Jadu han mumlade ngt om några klistermärken (dekaler heter det väl egentligen) från maptun, sen något märke man sätter istället för saab märket på bilen.. Han var inne på denna sida igår http://www.maptun.se/shopCategory.php?hl=112&cg=270, Johan kanske kan klura ut vad han menar :P.. Deras affär finns tydligen i Örebro någonstans.. Själv ska jag bidra med pengar till ett par xenonlampor som inte hinner komma till jul, jätte kul eller kanske inte :P

pelle sa...

Gött med egen tvättmaskin, rena lyxen! ;D

stefan sa...

Skön att kunna tvätta när man vill!