onsdag, januari 07, 2009

Hej jobb

Om läget var segt i söndags så blev det inte överdrivet mycket bättre de följande dagarna. Kroppen har varvat ner lagom till jullovets slut, vilket var hyfsat orutinerat av den. Idag ringde klockan 4.40 vare sig jag ville eller inte. Jag hade preparerat mig noga genom att somna klockan 22.00 kvällen innan, men likväl så är 4.40 förbenat tidigt. Att vara tillbaka på jobbet kändes precis som jag hade anat - ungefär som innan juluppehållet. Några förändringar i livet skulle kittla dödsskönt i kistan.

Att världens bästa Johan åkte förbi min bil i gryningen och skrapade rutorna åt mig är äkta kärlek. Att isdjävulen hade lyckats isa ner dem igen innan jag hann ut är en bagatell i sammanhanget.

Jag är nu redo för vår och sommar. Jag avskyr att frysa och jag fryser jämt. Något smartskaft/snåljåp hade stängt av alla element på hotellet under jul. Jo jag förstår poängen och ja det var ju smart, men sjuttsingen var kallt det ska vara! Mitt jobb ger mig förkylning på förkylning och det är inte okej. För det ska jag kräva mer i lön.

5 kommentarer:

Nina Kusin sa...

Det är ju hemskt med folk som går och stänger av elementen! Jag frös också som en gris min första dag på jobbet. Hoppas på lite värme imorgon för oss båda =)

Christine sa...

Smartast vore ju om smartskaftet hade åkt dit en dag innan och satt på elementen igen så kanske det hade blivit en gnutta varmare :)Själv har vi det lika kallt på kontoret nu som mitt i heta sommaren. Så hos oss är det standard med fleecefilt och marknadsvantar året runt...

Anonym sa...

Mitt jobb ger mig oxå förkylning på förkylning;-) Men fy 17 för istid och frysta rutor!!! Kramar!! Jonna

pelle sa...

04.40 är ju nästan straffbart tidigt! Fy satan - jag lider med dig! ;D

Men eller hur, blöjraggarna har blivit lite av ett hatobjekt! ;D

Caroline sa...

Hehe jag har glas som jag har sålt och ska skicka.. Och det var därför jag behövde bubelplast :). Och jag fick så det räckte och blev över så nu pangas det för fullt här hemma :).