söndag, januari 04, 2009

Segt

Idag kan jag inte skryta med att ha gjort många knop. Det har varit segare än segast och det kan ha haft något att göra med att planen för dagen var att plugga. Jag slog mig ner vid köksbordet för att göra några gamla tentor men det är inte speciellt kul när man hela tiden har fel. Då är det mycket roligare att prata i telefonen, leka med katterna, diska, fundera över livet och rulla tummarna. Inte blir man mer peppad när man klickar sig in på forumet för kursen och ser att var och varannan person har antingen hoppat av eller tagit ledigt från jobbet en dag i veckan för att hinna plugga. Stollar! Nåja, jag försöker ett tag till så får vi se om den matematiska sidan av mig utvecklar sig något eller fortsätter vägra.

Två dagar kvar av ledigheten och jag börjar få ångest. Jag är fantastiskt bra på att vara ledig, men jag antar att för att uppskatta ledigheten så behöver man jobba ibland. Och att vara ledig utan pengar är inte skitkul.

I fredags blev det tjejkväll med Jonna, Madde och Stina. Vi sysselsatte oss med min favoritsysselsättning sällskapsspel och mitt lag vann. Nog för att vi alla var rätt kassa, men så var också frågorna skumma. Jag måste ha lämnat allmänbildningsgenen kvar i skolbänken, men den ska hämtas hem inom en snar framtid. Det går inte att ha så dålig koll som jag har för tillfället. Nej, att skaffa koll är nästa punkt på schemat. Det får bli imorgon när förhoppningsvis orken har infunnit sig.

3 kommentarer:

pelle sa...

Men what a fuck, var är min kommentar? Maria - du har raderat mig!

Hur som helst, high five för sällskapsspel! ;)

Lolo B sa...

Det var nån annans blogg! =)

pelle sa...

Fan, jag var inne på Tyskungens blogg och han hade nominerat en "Same same but different" och jag trodde det var du först! Synd att det inte var det dock.