lördag, februari 07, 2009

Gissa kändisen?!

Jag struntar i att det är februari och helt rimligt för Sverige att det snöar lite då och då. Jag är trött på snö och behöver en riktig sommar. Fjantsommaren förra året behöver taggas till lite till detta år, för annars närmar sig flytten utomlands. Jag säger som Jonna, ok med snö men låt den åtminstonde ligga stilla på marken istället för att yra i ögonen.

Igår var det high life på hotellet och jag är så glad att jag inte jobbade själv. Det var gäster som skulle åka taxi var femte minut, det var folk som ville boka badpaket, det var folk som ville boka alla andra paket, det var folk som ville dricka i baren, det var folk som tappade bort sina nycklar och det var framför allt folk som skulle smugglas in i byggnaden. Jag hade smidigt avancerat bort att ledsaga kändisen upp till hans rum via nödutgången och det är jag mycket glad för. Nog för att han verkade rätt trevlig, men trapporna hade tagit kål på mig. Han ringde ner och beställde tre tallrikar mat som vi såhär i efterhand tror att han skulle äta själv. Nåja, jag dömmer ingen.

Idag blir det mysdag med Jennie. Planerna är ännu i ett tidigt stadie men vad vi än tar oss för så kommer det bli världsklass!

Johan drog till Norge tidigt imorse. Han är galen, mitt hjärta. Galen i fotboll och jag älskar honom om möjligt ännu mer för det.

Utmanad! Sjätte mappen, sjätte bilden - blir inte mycket bättre än såhär. Sötaste bror och Caroline och två trötta sötnosar i sängen.

3 kommentarer:

Madde sa...

Då tror jag att jag hade det lite lättare på jobbet igår, det var bara en massa happy meal.

pelle sa...

Mer snö åt folket! I alla fall här i Nkpg!!!!!11111ettelva

Caroline sa...

Hejsan! Ja fast det var ju inte världens underbaraste väder, hade nästan hoppats på lite vårkänslor när vi kom hem, men tji fick jag.. Imorgon em gör vi nog inget speciellt.. Både jag och Daniel jobbar till 15.30, men efter det är det inget planerat.. Jag heter Carooooline på bilddagboken.. Men det kommer att ta en stund innan jag får ut bilder där eftersom våran dator är så knäpp.. Ska gå till Bennys och få dem på skiva först och sen lägga in dem på bilddagboken.. Kramar