söndag, februari 08, 2009

Irriterande söndag

Förgyller söndagen med jobb då snåltarmen sög och en ledig tid uppenbarade sig. Jag ska ju bege mig till Sälen som vanligt en vecka senare i vår och minustid är inte lika kul som plustid. Allra tråkigast är dock jobbsöndagar. Det händer ingenting och om det mot all förmodan skulle hända något litet så är det förmodligen något jäkligt irriterande. Det ringde en dam förut som inte hittade till hotellet.
Hysterisk tant - Det finns Storgatan 22 och Storgatan 26, men inget Storgatan 24!!!
Receptionist - Vad konstigt för jag står ju här på Storgatan 24.
Hysterisk tant - Men det numret finns inte.
Smått irriterad receptionist - Det låter ju veeeeerkliiiiiigen jäääääättekonstigt eftersom hotellet ligger där.
Hysterisk tant - Är du säker på att ni ligger på nummer 24. För jag tror inte det.
Skitirriterad receptionist - Jag känner mig väldigt säker på det faktiskt.
Vad tror hon? Att jag helt plötsligt ska inse att jäklar i min lilla låda, hotellet ligger ju på nummer 25 och jag har sagt fel i två år. Ibland blir man trött.

Min tjejdag med Jennie var helt strålande. Lunch på Kolgrillsbaren som serverade farligt god mat, shopping på stan och på Marieberg, fixande av naglar (för det är ett måste på en tjejdag, hårinpackningnen hoppade vi) samt skitsnack framför Melodifestivalen. Det var en dag helt i min smak. Kvällen avslutades med en runda Yatzy som jag vann och en runda Plockepinn som kan ha varit det tråkigaste jag gjort på länge. Jennie och Johan har en smula mer tålamod än mig skulle man lugnt kunna påstå.

3 kommentarer:

Madde sa...

Folk som inte hittar borde nästan spärras in.

pelle sa...

Haha, men att hon inte hittar är ju ert fel fattar ni väl :P Det finns människor till allt alltså. Inte ens hur stressad jag så blir jag otrevlig.

tack mary!

delia och emmelie sa...

Jättefin blogg!

kika gärna in på vår blogg, vinn en hel rad olika produkter!