onsdag, februari 04, 2009

Sånger och minnen

Man skulle kunna tro att jag pysslar med lite graviditet, men jag är tyvärr bara godistjock. Godistjock, chipstjock, pepparkaketjock och pizzatjock. Det finns ingen botten i mig när det gäller sötsaker nuförtiden. Inte så smart med tanke på det stundande badsäsongen, men å andra sidan så är jag för gammal för att få karlarnas blickar på stranden. De blickarna dras som magneter åt tjejer som har tio år färre på nacken. Tio år! När man uttrycker det så så känns jag gaggig. Fast jag har kommit över min åldersnoja. Jag drar fördel av mina år och att faktiskt betraktas som någon som har erfarenheter värda att ta i beaktning är trevligt. Att das boss alltid kommer se mig och min kollega Idaho som små naiva flickor får stå för honom. Hans kommentarer rinner av mig utan att stanna speciellt länge.

Jag har nostalgikväll framför youtube och Spotify. Peter LeMarc, Jonas Gardell och Fastball rullar förbi i en jäkla fart och jag gillar nostalgi. Sånger som kan få mig att blunda och minnas härliga stunder förr i tiden är sånger värda att spelas.
Bilden illustrerar Hampus och Stella i deras koja. En grym koja är det för man har minst varsitt hål att spana i. Sötmosarna vaktar hemmet när jag och Johan står för finanserna.

2 kommentarer:

pelle sa...

Och inte behöver du väl bli sedd av killar som tänder på 17-åringar heller, yo? Nej, tänkte väl det. De kan få hålla på med sina pedofilirier själva. ;)

Regina sa...

Hej Maria! Hoppas allt är bra... jag har utmanat dig i min blogg =) kram