söndag, februari 15, 2009

Minus en vanteOm vintern alltid kunde vara såhär vore vintern helt ok. Strålande sol som värmer och vackert vitt på taken. Det känns som att man borde ägna en stund åt att åka pulka eller så, men jag äger ingen.

Igår blev det då parmiddag i Ladugårdsängen. Maten var god och sällskapet höll världsklass. Vi spanade på Melodifestivalen och delade åsikter om både det ena och det andra. Kvällen avslutades med en film och när det var dags att bege sig hemåt insåg vi att Anna och Petter visst delar lägenhet med ett litet vilddjur. Vanten som ses bredvid hade i ett oövervakat ögonblick dragits ur från min väska för att sedan halvt ätas upp. Galna katt! Det är tur att det finns resurser i vantkorgen här hemma.

Igår blev det lite kalas och idag blir det ännu mer av samma aktivitet. Det är inte lätt att bli gammal men Johan tar det som en man. Jag är mäkta nöjd med min present och jag hoppas att han kommer gilla den också. Han borde gilla den. Annars får han låtsas. Damn it.

Projekt badrum är nära nog klart nu. Det har bytts handfat och skåp och spegel och ändrats färg på kaklet. Jag är mucho nöjd och numera är det en fröjd att kissa. Att få göra nummer 2 i denna vackra omgivning ska vi inte ens tala om.

3 kommentarer:

Madde sa...

Om ändå vårt badrum vore klart snart. Du får lägga upp bilder på nya badrummet. Sen får du säga grattis till johan från mig o Daniel.

Lolo B sa...

Hej hej! Ja! bilder på badrummet vore jättekul å se! Kul att få göra om sådär som man vill! Kram

Anonym sa...

Skriver mest bara för att säga att nu är våran blogg på tapeten igen.