fredag, oktober 12, 2012

Roligheter

"Åh vad jag tycker om dig mamma!" De enkla orden och en stor kram piggade upp mig rejält i morse när ögonen gick i kors och jag undrade vad jag hade gjort för ont för att förtjäna så morgonpigga barn. Älskade Ella, du lyser upp min värld! 

Hela oktober vimlar av roligheter! Ella har sjuttonhundra kalas och även fast det kommer bli trångt om härligheten här i vår lilla lägenhet så ser jag fram emot en smula kaos. Det är alltid kul att träffa alla fina vänner och deras barn! Imorgon kväll kommer Amanda, Jossie, Malin och Louise hit och lagar mat och umgås, precis som förr. Då när vi var unga och gjorde hemskt pinsamma imitationer av diverse artister allt medan föräldrarna satt och klappade händerna för att de var tvungna snarare än för att vi var bra. På söndag är det äntligen dags för shopping med tjockis. Vi ska handla bebissaker och ingen är lyckligare än jag. Jag älskar att shoppa åt andra, och jag längtar efter den lille bebisen. Häromdagen så rensade jag Lukas garderob och plockade ner en hel massa för små kläder. Nu är det slut på bebistiden och hur skönt det än är så är det i samma stund också lite sorgligt. Det går fort när de växer. Med den här takten sitter jag snart i en bil utanför något uteställe mitt i natten och spanar med en kikare för att se så ingen är dum mot varken Ella eller Lukas. Och om någon skulle vara just elak eller kanske för närgången för att precis ha träffats så kommer jag, springande med kikaren i högsta hugg. Och då ska de få se på andra bullar minsann. 

1 kommentar:

Unknown sa...

Underbart! Det kommer så mycket trevligt ur munnen på de små liven nu...i och för sig rätt mycket otrevligt också. ;) I alla fall här hemma...